تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

صادرات هندوانه مشمول عوارض آب مجازی شد

صادرات هندوانه مشمول عوارض آب مجازی شد سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه در الگوی کشت به کالاهای اساسی و مورد نظر این وزارتخانه مشوق پرداخت می شود گفت: هندوانه مشمول مشوق های دولتی نیست و صادرات این محصول نیز مشمول عوارض صادرات آب مجازی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبرز عباسی سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های میدانی که انجام دادیم هندوانه بر خلاف تصور عمومی مصرف آب بالایی ندارد.

 

وی افزود: براساس این بررسی مصرف آب هندوانه در قطب‌های هندوانه 4 هزار متر مکعب در هر هکتار و مصرف کل آب مصرفی هندوانه در کشور نیم میلیارد متر مکعب است.

 

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ارتباط با برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط با برنامه الگوی کشت این وزارتخانه اظهار داشت: در الگوی کشت تمهیداتی برای کنترل سطح زیرکشت هندوانه در نظر گرفته شده است و مشوق های دولتی به کشت محصولاتی داده می شود که الگوی کشت را رعایت کنند.

 

وی تصریح کرد: کاهش آب بها، برق بها و یارانه نهاده ها مانند کودهای شیمیایی برای محصولاتی است که در الگوی گشت ابلاغی به استان‌های مختلف قرار دارند.

 

عباسی گفت: امیداریم که در بودجه سال 1402 نیز بودجه مورد نیاز برای ارائه مشوق های اجرای الگوی کشت در کشور اعطا شود.

 

وی تصریح کرد: از آنجایی که هندوانه از کالاهای اساسی مورد حمایت دولت نیست یارانه و مشوقی نیز برای تولید آن در نظر گرفته نشده است و عملا انگیزه برای کشت این محصول کاهش خواهد یافت و دیگر شاهد تولید بیشتر از نیاز این محصول نخواهیم بود.

 

عباسی گفت: در سیاست های صادراتی هندوانه نیز عوارض صادرات آب مجازی دریافت می‌شود که این امر نیز از خروج مجازی آب از کشور جلوگیری می‌کند.

 

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: برنامه الگوی کشت محصولات کشاورزی به همه استان های کشور ابلاغ شده است و در قالب برنامه ای چهار ساله اجرا می شود.

 

وی تصریح کرد: الگوی کشت در کشور ممکن است مشکلات و ایراداتی نیز داشته باشد که این مشکلات به تدریج و برای سال آینده رفع می شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار